Totaalservice voor je volledige vloeropbouw

Giel bv uit Sint Lenaarts garandeert een totaalservice voor je volledige vloeropbouw. Wij specialiseren ons in de plaatsing van chape- en cementdekvloeren, vloerisolatie en betonvloeren. Vooraleer Giel in 2013 op te starten, werkte zaakvoerder Giel Lenaerts meerdere jaren als zelfstandig chapper. Samen met zijn partner Sarah Van Gils bouwde hij het bedrijf uit tot een chapebedrijf dat actief is in heel België en Nederland.

Actief in heel België en Nederland

Vanuit Sint Lenaarts richt Giel zich op opdrachten in heel België en Nederland. Onze verschillende uitvoeringsteams hebben hun eigen vertreklocaties – waaronder ook Nederland – waardoor we probleemloos een zeer groot actiegebied kunnen bestrijken.

Dagzekere uitvoering

Planning en het respecteren van deadlines vormen één van onze grootste troeven. Drie weken voor de gewenste uitvoeringsdatum spreken we startdag af. De dag voor de uitvoering verneem je het startuur. Dankzij onze schaalgrootte met meerdere ploegen, spelen we flexibel in op onvoorziene omstandigheden.

Vakmanschap primeert altijd

Wij werken met de modernste materialen en volgen de technologische evoluties binnen ons vakgebied. Elke chape- of cementdekvloer wordt met de laser perfect egaal geplaatst. We geven steeds technisch advies op maat. Zo maak je als opdrachtgever de juiste materiaal- en uitvoeringskeuzes. Voor de uitvoering komen we steeds langs voor een werfbezoek. Dit garandeert een vlotte realisatie en vermijdt onaangename verrassingen.

Van klein tot heel groot

Giel richt zich zowel op kleine als heel grote projecten. Ook voor het aanbrengen van chape of een cementdekvloer in een veranda of ruimte van 20m2, ben je bij ons welkom. We beschikken over voldoende uitvoeringsteams om ook zeer grote projecten met uitgebreide vloeroppervlaktes binnen de afgesproken termijn tot een goed einde te brengen.

Nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen chape- en cementdekvloeren, vloerisolatie en betonvloeren in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Rechtstreeks en in onderaanneming

Naast onze talrijke particuliere klanten bouwden we de afgelopen jaren een hechte samenwerking op met talrijke bouwbedrijven, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, verandabouwers, kelderbouwers en renovatiespecialisten. Zij doen op ons beroep als vaste onderaannemer voor al hun chapewerken en betonvloeren. Deze bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare partner die een hechte samenwerking nastreeft op lange termijn. Een open communicatie staat steeds centraal.