Werkwijze door Giel

Duidelijk en transparant werken is een kernpunt van Giel BV. Hieronder kunt u zich op de hoogte stellen van hoe de werkzaamheden binnen het bedrijf verlopen, van A tot B, van een offerteaanvraag tot een afgewerkte vloer.

Verzoek om een offerte

Hier begint het allemaal, de eerste stap van een project is het ontvangen van de eerste informatie. Wij vragen u om uw contactgegevens, adres en algemene informatie over de vloer die u wilt laten maken.

Calculatie

Hier begint het werk, op basis van de ontvangen informatie zal ons calculatieteam een concept voor een offerte opstellen. Als we meer informatie nodig hebben, zullen we direct contact met u opnemen om eventuele problemen te bespreken.

Projectvoorbereiding

Wanneer alles is besproken en de goedkeuring is gegeven, wordt de offerte overgemaakt aan ons projectvoorbereidingsteam. In dit stadium worden alle noodzakelijke documenten voorbereid, de algemene planning vastgelegd en alle benodigde materialen besteld.

Het eerste werkbezoek

Onze uitvoerders zullen eerst het projectadres bezoeken om de verantwoordelijken te ontmoeten, alle nodige details te bespreken, en een werkplan op te stellen hoe de taak uit te voeren.

Uitvoering

De grote dag. Alle voorbereidingen voor deze dag zijn gemaakt. Alle benodigdheden zijn voorbereid en aangekomen. Dit is de dag dat de vloer wordt gestort en afgewerkt. Het werk staat onder toezicht van de uitvoerder om er zeker van te zijn dat er een kwaliteitsvloer wordt gemaakt

Oplevering van het project

De laatste stap. Het team zal contact met u opnemen voor de leveringsbevestiging. Eventuele punten bij deze stap worden besproken en in orde gemaakt. Alle feedback wordt in aanmerking genomen en geregistreerd.