Betonvloeren

Betonvloeren voor alle mogelijke toepassingen.

Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden en de enorme sterkte garanderen betonvloeren maximale flexibiliteit in elke situatie. De toepassingsmogelijkheden voor binnen én buiten zijn vrijwel eindeloos. Voor elke soort betonvloer ben je bij Giel aan het juiste adres, variërend van een prachtig betonnen terras in de gewenste kleur met ingezaagd tegelmotief tot en met een industriële betonvloer of een betonnen laadkade.

Welke betonvloer in jouw situatie?

Ook voor betonvloeren garanderen we het juiste advies. Afhankelijk van de vereiste draagkracht berekenen we de betondikte en de nodige wapening.

De grote onderlinge verschillen bij betonvloeren zitten vooral in de eindafwerking. Deze afwerking bepaalt het uitzicht en de toepassingsmogelijkheden. Betonvloeren kunnen we ook steeds uitvoeren in de gewenste kleur.

Geborstelde betonvloeren

Een ruwere uitstraling dan gepolierd beton, wat deze betonvloer meer geschikt maakt voor buitentoepassingen. Fijne of grove afwerking mogelijk.

Antislip betonvloeren

De aangepaste betonvloer voor opritten van ondergrondse parkeergarages.

Gepolierde (gladde) betonvloeren

Het betonoppervlak wordt machinaal verdicht & gepolierd tot een glad oppervlak.

Uitgewassen betonvloeren

Deze betonvloeren krijgen een grove structuur door het afspuiten van de bovenste laag met hoge druk. Dit maakt de grindsteentjes in de betonvloer zichtbaar.

Gepolijste betonvloeren

Na het polieren worden deze betonvloeren nog extra gepolijst voor een ‘terrazzo’-look met een rijke kleurvariatie.

Betonvloeren bij je thuis

Steeds meer particulieren kiezen voor een betonvloer in hun woning. Ook in kantoren of winkels zien we steeds meer betonvloeren opduiken.

Dankzij de talrijke afwerkingsmogelijkheden kan dit perfect. Na het polieren en optioneel het polijsten, kunnen we de toplaag impregneren, sealen of waxen voor het finale uitzicht.

Een betonvloer creëert een specifieke sfeer. Bovendien heb je geen chape meer nodig, waardoor je kosten bespaart. Een betonvloer kan je probleemloos combineren met vloerverwarming.

Let op: je mag een betonvloer niet verwarren met een kunststoffen gietvloer. Het is en blijft een industriële vloertoepassing met een ruwere uitstraling.Ook voor de aanleg van een onderhoudsvriendelijk en duurzaam terras biedt beton heel wat mogelijkheden. Wat dacht je van een betonnen terras in de gewenste kleur met een prachtig uitgezaagd tegelmotief?

Betonvloeren voor kelders en ondergrondse parkeergarages

In kelders en ondergrondse parkeergarages komt de sterkte van een betonvloer voluit tot zijn recht. Talrijke kelderbouwers vertrouwen op ons vakmanschap voor het plaatsen en afwerken van de betonvloer.

Industriële betonvloeren binnen en buiten

Wij plaatsen alle mogelijke betonvloeren binnen en buiten. Ook de bekisting nemen we telkens voor onze rekening. Denk daarbij aan betonvloeren in loodsen, industrie terreinen, industrie hallen, haven, 

Betonvloeren realisaties

Wilt u een prijsopgave?

Contacteer onze verkoopdienst:
03 376 31 33
offerte@gielbvba.be